Netflix 2021 Mayıs ayı içerisinde 3 bomba film birden!

chechen
03 May 2021
Netflix 2021 Mayıs ayı içerisinde 3 bomba film birden!

Netflix 2021 Mayıs Film takvimini açıkladı. İzleyicileri sevindirecek 3 bomba film birden ekranlara yerini alıyor.

Netflix 2021 Mayıs ayı Film ve dizileri yine sevirciyi ekran başına kitleyecekler. Bu zorlu pandemi günlerinde evlerine kapanan bizlerin en çok yaptığı şey elbette film izlemek. Dur durak bilmeden çekimlerine devam eden Netflix, gün geçtikçe daha kaliteli yapımları izleyicinin ilgisine sunuyor. Gelin mayıs ayında ekranlarınıza gelecek 3 yeni filmi birlikte inceleyelim.

1-OKSİJEN

Anne Hathaway’in başrolde göreceğiniz film ile gerilim dolu dakikalar sizleri bekliyor. Buz gibi bir yerde uyanan genç kadın, olup bitenlerle ilgili hiç bir şey hatırlamamaktadır. O odaya nasıl geldiğini ve neden orda olduğuna dair hiç bir fikri olmayan kadının hayatta kalabilmek için çıkış yolunu bulmalıdır.

Filmi merakla bekleyen izleyicilerimiz için Oksijen Filmi, 12 Mayıs Çarşamba günü Netflix ekranlarındaki yerini alıyor.

2-PENCEREDEKİ KADIN

Kitaptan uyarlanan filmde, algı bozukluğu yaşayan Anna isimli hasta bir kadının hikayesini konu ediliyor. Rahatsızlığından dolayı evden çıkamayan genç kadın, vakit geçirmek için komşularını gözetlemeye başlar. Tesadüfen izlediği evde bir cinayete tanık olan Anna, gördüklerini anlatsa da kimse onun sözlerine inanmayacak. Ancak gerçekler er yada geç gün yüzüne çıkacaktır.

Penceredeki Kadın filmi, 14 Mayıs Cuma günü Netflix ekranlarındaki yerini alıyor.

3-ÖLÜLER ORDUSU

Usta yönetmen Zack Snyder yönetiminde muhteşem bir bilim kurgu ve fantastik film ile karşınızdayız. Zombi filmi sevenleri fazlaca mutlu edecek film, Las Vegas’ ta büyük bir zombi istilasını anlatıyor. İstila altındaki şehirdeki güçlü bir adam, paralı askerleri bir araya getirecek ve küçük çaplı bir ordu kuracak. Takım, büyük bir cesaret göstererek karantina bölgesine gidip zor bir soygun yapmayı planlar. Aksiyon ve maceranın bir arada olduğu film, yönetmeni ve oyuncu kadrosu ile birlikte, Mayıs ayının en iddalı filmi olmaya aday.

Seyirci üzerinde büyük bir beklenti yaratan Ölüler Ordusu filmi, 21 Mayıs Cuma günü Netflix ve Fullhdizle ekranlarındaki yerini alıyor.

Netflix 2021 Mayıs Film ve Dizileri gerçekten çok ilgi uyandıracağa benziyor. Herkese keyifli seyirler. Güzel yorumlarınızla bizlere destek vermeyi unutmayın. #Netflix #Filmizle

Yorumlar